Poznań-gdzie jeśli nie do aso?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ArekBinek
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 447

JA borykam sie z podobna sytuacja. Hamuje i jak juz puszczam hamulec, samochód sie toczy to mam takie stuki metaliczne. Wydaje mi sie ze to dochodzi z lewego przedniego koła. Tylko teraz czy to wina klocków ( wymieniałem je jakies 3kkm temu, po wymianie tego nie było),amortyzatora czy wachacza lub drazgów. Bedac na badaniu techniczym diagnosta nic nie znalzł.

Dziś zmieniłem opony na zimowki i tka jakby przestało, ale moze ja pisze maciek1, moze woda i mróz uszczelniły to cos ???

JAk wyglada uszkodzone gniazdo amortyzatora ???
  • Marian
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2006
    • 225

Na forum znalazłem tylko przyzwoite opinie o Sunny-Obornicka. O ile pasek to w aso jeszcze zrobię, to jakby trzebabyło z pierdołą mechaniczną (nie mówię o klacach hamulcowych czy wymianie oleum) chetnie udałbym się gdzierobią dobrze ops: :wink: a taniej.
    W mojej okolicy testowałem juz paru magików na poprzednich furach, ale co jeden to lepszy :?
    Może w ktos poleci kogoś w P-niu lub okolicy
    20v

Komentarz

• aciu
      Rider
      • 2005
      • 685

Zamieszczone przez Marian
      Może w ktos poleci kogoś w P-niu lub okolicy
      Proszę bardzo Tomasz Andrecki - 603288749 warsztat ma w Koziegłowach na terenie Transkomu w przeciwną stronę niż Korvita.
      Były pracownik Sunny :szeroki_usmiech

Komentarz

auto lider na plewiskach

doskonale zna sie na vagach ma sprzet diagnostyczny(nie kabelek i laptop :wink: )

zna sie na tuningu jest hamowania podwoziowa na miejscu

sam u niego robilem pasek i wymiane zawieszenia plus oslona miski wiec polecam z czystym sumieniem

Komentarz

a jak wygladaja z umawianiem sie na roboty i pozniej z terminowoscia wykoanania. No i ceny w porownaniu do ASO na przyklad.

ps
          kiedy przykulasz sie na jakiegos spota w koncu ?

Komentarz

Pracuję...